zevenaar permanente make-up specialist Desiree Huidverbetering

Onze Permanente Make-up specialist Ahmet Turkkani

Bij Desiree Huidverbetering bent u aan het juiste adres voor Permanente Make-up.
Dit zijn specialistische behandelingen, die wij graag door een van de beste specialisten Ahmet Turkkani laten uitvoeren.

Ahmet Turkkani heeft
Jarenlange ervaring in de schoonheidsindustrie in zowel binnen- als buitenland en diverse specialisaties binnen huidverbetering en permanente make-up hebben ervoor gezorgd dat ik sta waar ik nu ben. Vol overgave draag ik mijn missie: het gelukkig maken van de mens. Of het nu gaat om esthetisch belang zoals strakke wenkbrauwen, of het ‘terug geven wat ontbreekt’ zoals bijvoorbeeld haartjes die zijn verdwenen door ziekte. Van strakke eyeliners tot een subtiel poederachtig lijntje boven het oog. Wat dacht je van een mooie lipcontour? Of prachtig ingekleurde lippen voor een jongere uitstraling zonder lipstick die uitloopt? Permanente make-up is een uitkomst voor iedereen die goed voor de dag wilt komen, ongeacht of iemand nou onhandig met make-up of de belemmering heeft zich iedere dag op te maken.

Permanente make-up of (afgekort PMU) is een specialisatie waarbij de natuurlijke vorm van wenkbrauwen, ogen of lippen wordt geaccentueerd.
Ook is het mogelijk om ‘terug te geven’ wat er niet meer is zoals bijvoorbeeld wenkbrauwen die uit zijn gevallen door ziekte. Het is dus meer dan een tekening en vereist de nodige ervaring.  Kennis over huid, kleur en vorm is onmisbaar.

Alle behandelingen bestaan uit 2 sessies. Door kleur over kleur in de huid te brengen is het mogelijk om de juiste nuance te krijgen voor een meest natuurlijk effect. Tussen de behandeling wordt een tussentijd van 4-6 weken gehanteerd.

De techniek bestaat uit het in de huid brengen van een kleur.
Afhankelijk van het gewenste resultaat zal de juiste techniek besproken worden. Vervolgens wordt de juiste vorm getekend en de meest perfecte kleur besproken alvorens te starten met de behandeling.

Het is erg dankbaar werk om mensen die geen wenkbrauwen of wimpers meer hebben deze ‘terug te geven’ door middel van permanente make-up.

Met behulp van ultra dunne, steriele naaldjes pigment wordt (kleurstof) in de huid gebracht.
Afhankelijk van het te behandelen gebied en gewenste techniek wordt voor de juiste naaldmodule gekozen.

De behandeling is goed te verdragen. Echter blijven het naaldjes en is het niet geheel gevoelloos. Indien gewenst kan voorafgaand aan de behandeling een verdovende zalf op de huid worden aangebracht. Deze zalf (Emla- creme) kunt u op recept verkrijgen via de huisarts

Na de behandeling kan de huid iets rood aanzien. Ook is er enige zwelling mogelijk. Beide symptomen zijn volkomen normaal en nemen snel af.
Het behandelde gebied is vergelijkbaar met een schaafwond. Het lichaam zal er alles aan doen om zo snel mogelijk te genezen, waarbij het ingebrachte pigment door de huid wordt ingekapseld.

Ongeveer 40% van de kleur zal in een aantal dagen afgestoten worden en wordt de kleur aanzienlijk lichter. De juiste kleur is met 4 tot 6 weken zichtbaar, waarna de tweede behandeling zal plaatsvinden.

Na elke behandeling is het noodzakelijk om de huid een week droog te houden zodat de kleur goed blijft en het behandelde gebied niet wordt ‘uitgespoeld’. Het is niet toegestaan op het behandelde gebied te krabben of eventuele kleine korstjes te verwijderen

Vaak denken mensen dat PMU in de huid ingekapseld is en niet zo snel verdwijnt.
Het is belangrijk om te weten dat permanente make-up een vorm van kunstmatige pigmentatie is, en dat het lichaam de kleurstoffen vroeg of laat zal afbreken. Ook zijn bepaalde gewoontes die van invloed kunnen zijn zoals overmatige blootstelling aan zonlicht of zonnebanken, deze zullen de kleur eerder doen vervagen.

Ook kan het gebruik van bepaalde medicinale cremes zoals hormoonzalven de celdeling activeren, waardoor de kleur eerder vervaagd. Gebruikt u Vitamine A of fruitzuren om huidproblemen te behandelen of de huid te verjongen, breng dit dan niet aan over de permanente make up. Ook zuren kunnen de afstoot van permanente make-up versnellen.

390,00 – Wenkbrauwen
230,00 – eyeliner boven
180,00 – eyeliner onder
350,00 – eyeliner onder en boven
300,00 – Lipliner
495,00 – full lips
Heeft u vragen over andere Permanente Make-up wensen, stuur ons dan een bericht.

Medische pigmentatie
Bij medische pigmentatie zijn 2-3 behandelingen noodzakelijk. Afhankelijk van het te behandelen gebied en gewenst resultaat zal een prijs gegeven worden. In sommige gevallen is een (eventueel gedeeltelijke) vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk. Tijdens een intakegesprek zullen de hoeveelheid behandelingen en daarbij behorende kosten besproken worden.

Voeg je koptekst hier toe

Kadobon aanvragen

Vul uw eigen gegevens in a.u.b.

U krijg bericht zodra uw kadobon gereed ligt om af te halen.
Opsturen kan ook!
U krijg na de aanvraag z.s.m. een betaalverzoek!