Dé nieuwste behandeltrend voor een directe skin boost, huidverjonging op een natuurlijke wijze en het verbeteren van de huidstructuur door middel van een verfijnde peeling. PRX-T33 is een veilige behandeling om de totale conditie van de huid direct te verbeteren.

Een unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide (H2O2) werken samen op een zeer nauwkeurig PH-niveau. PRX-T33 versterkt het natuurlijke, diepe verjongingsproces van de huid. Na slechts één behandeling ziet de huid er steviger, gladder en stralender uit, zonder de huid te beschadigen op wat voor manier dan ook.

Het allergrootste voordeel van deze behandeling is dat je eigen huid wordt aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine vezels: biorevitalisatie. Deze natuurlijke manier van huidverbetering en huidverjonging is de allernieuwste trend binnen de skincare industrie: de wens naar een gezonde huid zonder complicaties is ongekend groot. Bij Desiree Huidverbetering bieden we huidverbetering en antiaging aan van het hoogste niveau en zijn trots PRX-T33 te mogen aanbieden bij onze klanten.

PRX-T33 is allesomvattend: het verbetert de algehele huidgezondheid en stimuleert lichaamseigen collageen. Geen naalden, geen chirurgie en supernatuurlijk resultaat zonder vervelende complicaties zoals vervelling of blauwe plekken. Resultaten zijn direct na de eerste behandeling al zichtbaar: de huid is gladder, voller, rimpeltjes vervagen en je hebt een mooie natuurlijke glow die lang aanhoudt.

De behandelijng neemt 30 minuten in beslag en geeft direct het resultaat. Voor een duurzaam en langduriger effect kun je het de behandeling een aantal keren herhalen in een kuur van 4 behandelingen (de verzogende producten zitten bij deze kuur ingebrepen voor de 4 behandelingen.

. De PRX-T33 behandeling is niet alleen voor het gezicht, het is ook ideaal voor de hals en het decolleté. We geven je graag een op maat samengesteld advies, informeer naar de mogelijkheden.

Nee deze behandeling wordt zonder naalden uitgevoerd en is pijnloos.

Download HIER de folder voor meer info.

Kadobon aanvragen

Vul uw eigen gegevens in a.u.b.

U krijg bericht zodra uw kadobon gereed ligt om af te halen.
Opsturen kan ook!
U krijg na de aanvraag z.s.m. een betaalverzoek!