Als de aanmaak van collageen afneemt,  dan zien we de eerste rimpels verschijnen.
Dit proces kunnen wij zichtbaar verminderen met de DS V-line collageen draad behandeling.  Desiree Huidverbetering kan je helpen om je fijne rimpels te vervagen. 

Desiree Huidverbetering werkt alleen met de originele DS-V Line Collageen draden, en de behandelmethode is pijnloos!

We brengen de collageen draad aan in je rimpel. Vervolgens zakt die draad in jouw huid en gaat daar je collageen aanmaak stimuleren, waardoor je vrijwel direct, de eerste resultaten gaat zien, en de rimpel minder diep gaat worden. 

Collageen is met 70% een hoofdbestanddeel van het losmazige bindweefsel in de menselijke huid.

Het vormt mede de extracellulaire matrix.
Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Tijdens het vernieuwingsproces van de huid wordt op jonge leeftijd voldoende collageen gemaakt om de huid jong, stevig en soepel te houden. Na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af. Hierdoor veroudert de huid en ontstaan er rimpels, de huid wordt slapper en effecten van buitenaf hebben een grotere invloed op de huid.

DS-V Line Collageen draden geven in kuurverband het mooiste resultaat. Het eindresultaat zal per persoon verschillend zijn.

Desiree Huidverbetering werkt met de originele DS-Vline collageen draden!

Nee, ze gaan niet weg maar worden wel minder diep. Voor het beste resultaat is het advies, dat je een kuur volgt. Een eenmalige behandeling is mogelijk, maar in een kuur zal het resultaat beter zijn.

Om de beste resultaten te behalen, is het belangrijk dat je een kuur volgt.
Een kuur bestaat uit 3 behandelingen, waarvan 1 behandeling, per 10 a 14 dagen. Na 3 a 4 maanden volgt de volgende behandeling. De tijd tussen de behandelingen, heeft jouw huid nodig om collageen aan te maken.

Nee, totaal niet want we gebruiken geen naalden, injecties of wat dan ook. We brengen de collageen draad met een speciaal tangetje en serum aan in de rimpel en dat is pijnloos. Wij spuiten ook géén draden in (dit is een hele andere techniek).

 • gezicht
 • hals (hier heb je meer behandelingen voor nodig)
 • decolleté

We kunnen ook losse zones behandelen zoals:

 • voorhoofd
 • rimpels rondom de ogen
 • neuslippen plooi
 • 1 zone €125 per behandeling
 • Gezicht €199 per behandeling
 • Gezicht en hals €275

  Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Voeg je koptekst hier toe

Kadobon aanvragen

Vul uw eigen gegevens in a.u.b.

U krijg bericht zodra uw kadobon gereed ligt om af te halen.
Opsturen kan ook!
U krijg na de aanvraag z.s.m. een betaalverzoek!